Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Zeef de bloem boven een kom en voeg de melk, eieren, olie, gemberwortel, kaneel, kardemom en de helft van de honing toe en roer alles goed door elkaar tot een glad beslag.
Spatel de stemgember en roomkaas erdoor. Verdeel het beslag over de ingevette muffinvorm.
Meng de ingrediënten voor de crumble in een kom tot een kruimelig deeg. Top de muffins ermee af en bak ze in 25-30 minuten gaar in de oven. Drizzle de andere helft van de honing vlak voor serveren over de muffins.