Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de aardappelpartjes in het culinaire zeewater in circa 20 minuten gaar.
Pureer de frambozen en druk de frambozenpuree door een zeef.
Bak de scheermessen in porties een kleine minuut in 2 eetlepels druivenpitolie. Als ze openstaan, zijn ze goed. Haal de scheermessen vervolgens uit de schelp.
Fruit de wortelplakjes in 2 eetlepels druivenpitolie tot ze zacht zijn. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Snijd de groene tomaat in dunne plakjes.
Verdeel de plakjes wortel en tomaat en enkele aardappelpartjes over 4 borden, schep de scheermessen erop. Serveer de overige aardappelpartjes apart.
Verwarm de frambozencoulis en druppel wat over het gerecht. Lepel 2 à3 schepjes kwark op het bord. Schep de sla om met 2 eetlepels druivenpitolie, de kruidenazijn en versgemalen peper en zout naar smaak. Garneer de borden ermee en serveer de resterende salade apart erbij.
Ingrediënten
8 geschilde Opperdoezer Ronde aardappelen, in partjes