Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Smørrebrød gerookte zalm, zalmkaviaar & haring

Smörrebröd gerookte zalm, zalmkaviaar & haring
4 personen Lunchgerecht

Bereidingswijze

  1. Verwijder het loof van de radijsjes en zet de mooie blaadjes op ijswater.
  2. Besmeer het roggebrood met de boter en beleg vervolgens met de friseesla. Leg de gerookte zalm en de haring met staartje naast elkaar op de sla.
  3. Schaaf de radijsjes in lange, flinterdunne plakken en drapeer over de haring. Schep hier de zalmkaviaar bovenop.
  4. Garneer met het knapperige radijsloof.

Ingrediënten

  • 8 lange radijsjes met loof
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 60 g zachte boerenroomboter
  • 25 g friseesla
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 nieuwe haringen met staartje
  • 4 el zalmkaviaar