Smörrebröd, gerookte zalm, zalmkaviaar & haring

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwijder het loof van de radijsjes en zet de mooie blaadjes op ijswater.
  2. Besmeer het roggebrood met de boter en beleg vervolgens met de friseesla. Leg de gerookte zalm en de haring met staartje naast elkaar op de sla.
  3. Schaaf de radijsjes in lange, flinterdunne plakken en drapeer over de haring. Schep hier de zalmkaviaar bovenop.
  4. Garneer met het knapperige radijsloof.

Ingrediënten

  • 8 lange radijsjes met loof
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 60 g zachte boerenroomboter
  • 25 g friseesla
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 nieuwe haringen met staartje
  • 4 el zalmkaviaar

Publicatie datum: 15 juni 2017