Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de basilicumblaadjes met de mayonaise tot een gladde massa. Breng op smaak met een beetje citroensap.
Bestrooi de visfilets aan beide kanten met peper en zout. Bak in olie aan beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Besmeer de roggebroodjes met de basilicummayonaise. Scheur de visfilets en leg de stukken op de basilicummayonaise. Verdeel de rivierkreeftjes over de vis.
Schaaf de snackkomkommer in de lengte in flinterdunne plakjes. Rol de plakjes losjes op leg tussen de rivierkreeftjes.
Snijd de basilicumblaadjes om te garneren in een fijne chiffonade. Top de belegde broodjes af met de basilicumsliertjes.
Ingrediënten
10 g basilicum, blaadjes geplukt + extra om ter garnering