Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 160°C. Bestrooi het vlees aan beide kanten subtiel met peper en gerookt zeezout. Leg het spek in een braadslede en rooster 2 uur in het midden van de oven tot het krokant en gaar is. Laat afkoelen en snijd dunne plakjes op de snijmachine voor op het roggebrood.
Roer de mayonaise met 2 eetlepels fijngehakte peterselie door elkaar. Rasp 1 zomertruffel fijn. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Besmeer het roggebrood met truffelmayonaise. Beleg met de plakjes buikspek en leg hier weer rode bessen erop.
Garneer met takjes jonge platte peterselie en schaaf er royaal truffel over.