Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de courtbouillon aan de kook. Bestrooi de verse zalm aan beide kanten met peper en zeezout Atlantica. Pocheer de zalm circa 10 minuten zachtjes, de vis mag nog rosé zijn vanbinnen.
Snijd de ui in ringen. Schep om met dragonedik en maak de uienringen los. Laat de ui minimaal 5 minuten marineren.
Maak van de courgette courgettespaghetti.
Spuit de roomkaas op het roggebrood, verdeel gelijkmatig. Verdeel de courgettespaghetti erover. Leg de gerookte zalm er losjes op met een stuk gepocheerde zalm ertegenaan.
Leg een kwart citroen met de bolle kant op de zalm en plaats hier een toef rode-uienringen tegenaan. Top af met dragontopjes en -blaadjes.