Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng ruim water aan de kook, voeg per liter water 35 gram zout toe. Leg de krab in het water en breng opnieuw aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken. Schep de krab uit het water direct in een bak met ijswater om terug te koelen. Verwijder het krabvlees uit de schaal.
Roer het krabvlees, de mayonaise en wasabi door elkaar.
Verdeel de tatsoi over de mayonaise, leg de plakjes heilbot er losjes op. Leg de paprikaringen in een bundeltje bij elkaar.
Garneer met een toef erwten-aspergekiem en knijp een dotje extra wasabi op de heilbot.