Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de suiker in 150 ml water aan de kook en roer tot de suiker is opgelostuks Voeg de azijn toe en laat de siroop afkoelen.
Snijd de komkommers in dunne plakken, schep om met het zeezout en laat 15 minuten staan. Druk het vocht uit de komkommers en giet af. Schenk de siroop over de komkommer. Laat minimaal 2 uur staan.
Snijd de blaadjes van de waterkers fijn en roer door de hüttenkäse. Breng op smaak met de druivenpitolie, versgemalen peper en zout.
Bestrijk het roggebrood met de waterkerskäse. Leg hierop een stuk makreelfilet op. Schep de komkommer uit de siroop en plaats tegen de makreel aan. Steek de aardappelchips waterkerskäse. Garneer met takjes waterkers.