Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Halveer de komkommers over de lengte. Schraap de zaden en een deel van het vruchtvlees eruit en hak dit fijn.
Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit.
Plisseer de tomaten en halveer ze. Lepel de zaden eruit, snijd het vruchtvlees grof en hak de zaden fijn. Meng met de passievrucht, komkommerzaden, het yuzusap, de tomaatblokjes en groene peper.
Snijd de coquilles in plakjes, schep door de marinade en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Laat 5 minuten marineren en verdeel over de uitgeholde komkommerhelften. Geef 3 schuitjes per persoon en garneer met de koriander.