Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Deze ingrediënten mengen en doorroeren tot kookpunt, laat even trekken om de kaneel en steranijs hun smaak af te laten geven. Wanneer de cremeux kookt, even af laten koelen tot ongeveer 70 graden, doe nu een deel van dit warme mengsel bij de eierdooier (familie maken) en voeg daarna alles samen. Warm nog een minuutje goed door maar voorkom dat de massa gaat koken.
De cremeux zeven en oversschenken in een kidde en deze laden met 1 of 2 patronen (afhankelijk van het formaat kidde en de hoeveelheid massa)
De kidde au bain-marie warm houden
Zet een espresso in een 60 ml borrelglas
Garneer de espresso met de warme cremeux uit de kidde en desgewenst met een kaneelstokje, een steranijs en wat koffieboontjes