Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de slagroom met de suiker tot deze oplostuks
Klop de dooier los en giet er langzaam al kloppend de room bij. Doe terug in de pan en gaar roerend naar 70°C.
Laat afkoelen naar kamertemperatuur en roer de yoghurt en karnemelk erdoor.
Draai tot ijs in de machine.
Maak voor de gekonfijte druiven een siroop van de suiker, 75 ml water, vanille en steranijs. Halveer de druiven en laat ze 10 minuten trekken in de warme siroop. Zeef en laat de siroop tot de helft inkoken.
Zeef voor de wafels de bloem, baking soda, suiker en het zout boven een kom. Voeg de eieren en de melk toe en roer tot een stevig en klontvrij beslag.
Bak 6 wafels van het beslag en serveer met een bol ijs en gekonfijte druiven.