Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wentel het vlees door de vadouvan en bak het bruin in wat olie. Voeg de ui, knoflook, het restant vadouvan, de kaneel en saffraan toe en bak nog even mee. Doe de tomaten en bouillon erbij. Laat 1-1,5 uur sudderen op laag vuur.
Gaar de aardappel en pruimen de laatste circa 15 minuten mee. Roer de koriander en peterselie erdoor.
Bak de amandelen met wat grof zeezout in olie.
Serveer in kleine tajines. Top af met de amandelen, Tahoon Cress en yoghurtcouscous.