Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de yoghurt met de suiker en doe over in een platte diepvriesbak. Dek af en vries in naar -18°C.
Breek de yoghurt in stukken en maal in de blender tot poeder. Zet tot gebruik terug in de vriezer in een ijskoude bak.
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Verwarm de slagroom met de suiker en los de gelatine erin op. Laat afkoelen naar 40°C.
Meng er de yoghurt, karnemelk en citroenrasp door en giet in omgespoelde puddingvormpjes. Laat een paar uur opstijven in de koeling.
Neem een plukje van de mihoen en frituur circa 10 seconden op 180°C. Let op: mihoen neemt net als kroepoek flink toe in volume, bak dus niet te veel tegelijk. Laat goed uitlekken.
Stort de puddinkjes uit de vormpjes en serveer met yoghurtsneeuw en gefrituurde mihoen.