Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een sjabloon van karton voor rondjes van 10 centimeter.
Kook 150 gram fondant, 75 gram glucose en 75 gram isomaltose tot een siroop van 160°C. Laat afkoelen tot 130°C en roer er dan 60 gram yoghurtpoeder goed door. Spreid uit op een bakplaat bekleed met bakpapier (of siliconenmatje) en laat afkoelen tot lauw.
Snijd in stukken en laat vervolgens helemaal hard worden. Maal de stukken tot poeder in een blender. Zeef het poeder direct boven het sjabloon op een siliconenmatje tot een laagje van circa 2 millimeter.
Bak de rondjes 2 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Laat even afkoelen en trek ze voorzichtig van het bakpapier als ze nog warm zijn.
Vouw ze om een pvc-buis zodat ze de vorm van een taco krijgen. Laat helemaal afkoelen.