Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bestrooi de zeetong met versgemalen peper, zout en haal door de bloem.
Laat het vlees afkoelen en haal uit de saus. Pureer de saus met een staafmixer. Trek het vlees met vorken uit elkaar in dunne repen en warm het weer op in de saus.
Voeg zodra de vis een beetje bruin is de boter toe en draai de vis na 5 minuten nog 1 keer om. Haal uit de pan en leg op een bord. Gooi de boter en sappen niet weg.
Meng de vissaus en het limoensap. Los de suiker erin op.
Meng de knoflook en rode peper door de saus en knijp de passievruchten erboven uit.
Giet de helft van de vissaus in de pan waar je de vis in hebt gebakken, roer even door en over de vis heen.
Rol de vis in de slabladeren en kruiden. Serveer de rest van de vissaus er als dipsaus bij