Champignonsoep met tortellini en bladselderij

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Kook de tortellini’s in water met wat zout beetgaar.
  4. Snijd de kastanje champignons in plakjes en bak ze in wat Phase.
  5. Kruid ze met zout en peper en voeg de bladselderij toe.
  6. Voeg de gebakken kastanje champignons aan de soep toe.
  7. Verdeel de tortellini’s over de kommen en schep de soep erop.

Ingrediënten

  • 200g Knorr Professional Champignonsoep Crème
  • 30st tortellini gevuld met ham
  • 750g kastanje champignons
  • Phase with Naturel Butter flavour
  • zout & peper
  • 20g fijngesneden bladselderij

Publicatie datum: 15 oktober 2017