Amusehoorntjes

Amusehoorntjes
Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Strooi de zwarte linzen in een mooie schaal of kom en steek daar de hoorntjes (cones) in.
  2. Snijd de uitgelekte augurk in dunne, lange reepjes.
  3. Schaaf de komkommer in dunne linten, rol strak op en marineer met het uitlekvocht van de komkommer.
  4. Laat de kikkererwten goed uitlekken en bak deze vervolgens goudbruin in een druppeltje olijfolie met een mespuntje gerookt paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Kruid de crème fraîche met zout en peper.
  6. Vul 4 hoorntjes met de filet americain en leg er een beetje piccalilly op.
  7. Garneer met reepjes augurk en de kervel.
  8. Spuit met behulp van de spuitzak de zalmmousse in 4 hoorntjes.
  9. Leg er 2 komkommerrolletjes op en garneer met de crème fraîche en de tobikokaviaar.
  10. Lepel de humus in 4 hoorntjes en garneer met de geroosterde kikkererwten.
  11. Garneer met de topjes verse koriander.

Ingrediënten

  • 12 stuks Minicones Pidy (90979)
  • 50 gram filet Americain
  • 2 theel. piccalilly
  • 4 topjes kervel
  • 1 zoetzure augurk
  • 100 gram Upignac spuitzak gerookte zalm (111615)
  • ¼ komkommer
  • 50 gram crème fraîche
  • 2 theel. tobiko wasabi (882143)
  • 4 theel. Maza humus citroen & koriander
  • 4 topjes koriander
  • 4 theel. kikkererwten uit blik (uitgelekt)
  • mespuntje gerookt paprikapoeder
  • druppel olijfolie
  • 1 zak zwarte linzen

Publicatie datum: 15 november 2017