Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Week de belugalinzen een uur in ruim water. Giet af en breng aan de kook in de groentebouillon. Voeg de boter toe en kook de linzen in circa 25 minuten gaar. Giet af en schep de radicchio door de warme linzen.
Druk de snijkanten van de geitenkaasjes in het zwarte maanzaad, zodat de bovenkanten mooi grijs-zwart worden.
Maak een dressing van de zwarte knoflook, wittewijnazijn, sojasaus en druivenpitolie.
Lepel een spetterpalet van peterselieroom op het bord. Leg hier de raccchio op, schep er wat van de olijvenaarde in, druppel er een beetje zwarte-knoflookdressing over en plaats er een geitenkaasje bovenop.
Voor de peterselieroom
Verhit de peterselie 5 minuten in de room op laag vuur.
Pureer het mengsel
Giet door een fijne zeef en laat goed uitlekken.
Voor de olijvenaarde
Droog de olijven drie uur in een oven op 100°C
Rooster de amandelen in een droge koekenpan
Maal de olijven met de amandelen fijn tot ‘aarde’ in de blender