• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gevulde tomaat met basilicumolie

Gevulde tomaat met basilicumolie
Gang
Amuse
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Meng de olie en de wijnazijn.
  2. Vul het pipetje met de dressing en laat even rusten totdat er het zich splitst olie en azijn.
  3. Halveer de tomaat, verwijder het vruchtvlees.
  4. Vul de tomaat met de geitenroomkaas.
  5. Steek het pipetje in de geiten roomkaas.

Tip Makkelijk is ook een kant-en-klaar als pepperdew te gebruiken.

Ingrediënten

  • 1 Cocktail trostomaat
  • 1 Lebo Spuitzak roomkaas geit
  • Olitalia Olijfolie met basilicum extra vierge
  • Giuseppe Cremonini Fruitazijn vijgen
  • 1 Take Dis Pipet

Publicatie datum: 15 november 2017