Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm op een laag pitje voorzichtig de mosterdsoep.
Meng de zure room met de gladde mosterd en kruid met zout en peper.
Schep de mosterdcrème in een spuitzakje of cornetje.
Bak de breadsticks af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Zet een goede anti-kleefpan op het fornuis op een laag pitje.
Bestrooi de volledige bodem van de pan met een dun laagje geraspte kaas en laat zachtjes bakken tot de kaas begint te smelten en te kleuren.
Schep de crouton voorzichtig uit de pan en leg plat op het aanrecht, zodat deze kan uitharden.
Maak op deze manier minimaal 4 kaascroutons.
Verdeel de mosterdsoep over 4 diepe borden en dek ieder bord af met een krokante kaascrouton.
Schrijf met behulp van het spuitzakje op iedere crouton “breek me!”, zodat je gasten aan tafel weten dat ze de crouton kapot mogen slaan met hun lepel.
Serveer er de breadsticks apart bij.
Ingrediënten
6 deciliter Dinnerland Mosterdsoep van Sligro art. nr. 601916