Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Snijd van de sinaasappel 4 stukken van de schil af en houd deze apart.
Snijd nu de rest van de schil en het witte vlies weg en snijd de partjes uit de vliesjes.
Schil de grapefruit en snijd ook hier de partjes uit.
Verdeel de Licor 43 over 4 mooie glazen en voeg enkele ijsblokjes toe.
Schenk er de ginger ale over en steek er het kaneelstokje, de steranijs en het plakje gember bij.
Verdeel er de partjes sinaasappel en grapefruit over en schenk er een klein beetje van het sap bij.
Maak de cocktails aan tafel helemaal spectaculair af door ze op het midden van de tafel te plaatsen en er een kaars bij te zetten. Doe het licht wat verder uit.
Neem de achtergehouden sinaasappelschilletjes mee en knijp hierin terwijl de kaars naar de cocktail staat. Door de etherische oliën zal je mooie knetters zien en komt de etherische olie in de cocktail.
Smeer de rand van het glas nog in met het schilletje dat je net hebt uitgeknepen en laat het schilletje in het glas vallen.
Opmaak tip Licor 43 (1 deel) Ginger Ale (3 delen) Grapefruit (een paar schijfjes) Steranijs (1 of 2 per glas) Kaneel (1 stokje)