Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd van de sinaasappel 4 stukken van de schil af en houd deze apart.
Snijd nu de rest van de schil en het witte vlies weg en snijd de partjes uit de vliesjes.
Schil de grapefruit en snijd ook hier de partjes uit.
Verdeel de Licor 43 over 4 mooie glazen en voeg enkele ijsblokjes toe.
Schenk er de ginger ale over en steek er het kaneelstokje, de steranijs en het plakje gember bij.
Verdeel er de partjes sinaasappel en grapefruit over en schenk er een klein beetje van het sap bij.
Maak de cocktails aan tafel helemaal spectaculair af door ze op het midden van de tafel te plaatsen en er een kaars bij te zetten. Doe het licht wat verder uit.
Neem de achtergehouden sinaasappelschilletjes mee en knijp hierin terwijl de kaars naar de cocktail staat. Door de etherische oliën zal je mooie knetters zien en komt de etherische olie in de cocktail.
Smeer de rand van het glas nog in met het schilletje dat je net hebt uitgeknepen en laat het schilletje in het glas vallen.
Opmaak tip Licor 43 (1 deel) Ginger Ale (3 delen) Grapefruit (een paar schijfjes) Steranijs (1 of 2 per glas) Kaneel (1 stokje)