Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Knip of snijd door de schaal van de rug van de garnalen en verwijder de darmkanalen.
Maak een mengsel van de olie, de cajunkruiden, 6 fijngesneden tenen gerookte knoflook en het sap van een 1/2 citroen. Marineer de garnalen 30 minuten in dit mengsel in de koeling. Zorg ondertussen dat de houtskoolgrill goed heet is.
Was de aardappelen en steek met een appelboor uit elke aardappel een gat (in de lengte). Vul met gorgonzola, omwikkel met spek en wikkel daarna in aluminiumfolie.
Leg de aardappelen 30 minuten tussen de warme kolen. Maak ook een buideltje van aluminiumfolie met daarin 12 teentjes knoflook en pof deze mee met de aardappelen.
Gril de garnalen met de steaks enkele minuten boven het hete vuur, tot ze roze kleuren en de steaks medium rare gebakken zijn. Gril ook 4 halve citroenen mee.
Haal de aardappelen voorzichtig uit de folie en leg met de steak en de garnalen op borden. Garneer met een 1/2 gegrilde citroen, de gepofte look en een paar sprieten bieslook. Druppel er wat sojasaus over.
Sprenkel aan tafel wat whisky over de potato bombs en steek ze aan.