Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Giet chocoladesaus over de buitenste rand van de taart en laat deze in druppels naar beneden glijden over de icing.
Decoreer de taart met vier macarons en met vruchten zoals blauwe bessen, frambozen en bramen.
Geef een laatste finishing touch met een takje orange blossom van Koppert Cress.
Serveer de taart direct. Tip: gebruik ganache in plaats van chocoladesaus, dit stolt. Verwarm hiervoor 100 ml slagroom tot net onder kookpunt. Giet dit bij 100 gram pure chocolade in een hittebestendige kom. Spatel door tot alle chocolade is gesmolten en voeg een klein klontje boter toe. Zo krijg je een mooie glans wanneer de ganache gestold is. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en giet over de taart.