Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd voor de duxelles van champignons de champignons fijn en bak met de sjalot in de boter tot het meeste vocht is verdampt. Doe in een kom en roer de crème fraîche en mosterd erdoor. Breng op smaak en laat afkoelen.
Snijd voor de gestoofde prei de prei in stukken van 5 centimeter. Halveer over de lengte en snijd de helften in repen van 1 centimeter.
Stoof de prei met de boter en kippenbouillon. Laat uitlekken in een zeef en schep er voor het serveren de tomatenblokjes door.
Kook het bietensap in naar 50 ml. Monteer voor serveren met de koude boter.
Kwast de deegvellen in met de boter. Leg net voor het midden een tarbotfilet. Bestrooi met zout en beleg met de duxelles van champignons. Vouw de zijkanten van het deeg over de vis en rol op tot een pakketje.
Gaar de vispakketjes 15 minuten in een afgesloten kamado van 180°C tot het deeg krokant is.
Bak de paddenstoelen met een klontje boter op een bakplaat op de kamado.
Serveer de vispakketjes op de gestoofde prei met wat rode-bietsaus en gebakken paddenstoelen. Garneer met de kervel.