Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de citroen in plakjes en knijp uit enkele schijfjes het sap.
Doe de citroenplakjes met het sap, de gin, het appelsap en de gembersiroop in een punchbowl of mooie kom.
Voeg flink wat ijsblokjes toe en roer goed door elkaar.
Voeg de rozemarijn en de specerijen toe en roer nogmaals door elkaar.
Laat minimaal 45 minuten in de koelkast staan, zodat de smaken goed door kunnen trekken.
Serveer de punchbowl met een grote lepel en lage glazen waarin je een takje rozemarijn hebt gedaan als roerstaafje. Laat iedereen zelf zijn punch inschenken.
Ingrediënten
400 ml Damrak gin
200 ml versgeperst citroensap
1,25 liter troebel appelsap
12 kruidnagels
12 jeneverbessen
6 laurierblaadjes
4 kaneelstokjes
4 takjes rozemarijn (plus enkele extra takjes als roerstaafje)