• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gegratineerde Friese uiensoep met gedroogde worst

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de lavas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de gedroogde worst in dunne plakjes.
  4. Verdeel de plakjes gedroogde worst over de soepkoppen en schep de uiensoep erop.
  5. Leg een plak zuurdesembrood op de soep en bestrooi dit met de geraspte nagelkaas.
  6. Gratineer de soep onder de salamander.

Ingrediënten

  • 160g Knorr Professional Franse Uiensoep
  • 5g lavas, fijngesneden
  • 100g gedroogde worst
  • 10 plakken zuurdesembrood
  • 200g Friese nagelkaas, geraspte

Publicatie datum: 15 december 2017