• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Aardbeien Romanoff

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de kroontjes van aardbeien en snijd ze in vieren.
  2. Meng de helft van de aardbeien met opgeklopte slagroom, meng voorzichtig door en breng op smaak met sinaasappellikeur.
  3. Schep dit onderin hoge glazen en schep er een bol aardbeienijs op.
  4. Verdeel er enkele verse aardbeien over en schep er weer een bol ijs op.
  5. Spuit er lekker wat slagroom op en garneer met de laatste aardbeien en de meringuedopjes.
  6. Steek er een waaiertje in en druppel er de aardbeiensaus over.

Ingrediënten

  • 8 bollen aardbeienijs
  • 250 gram verse aardbeien
  • 4 eetl. aardbeiensaus
  • meringuedopjes
  • 4 hartvormige waaiers (Art. nr. 027727)
  • opgeklopte slagroom
  • sinaasappellikeur

Publicatie datum: 15 februari 2018