Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd vierkanten uit het brood, smeer in met gesmolten boter en bak goudbruin in de oven.
Neem uit de oven en hol uit.
Snijd de rode biet, de appel en de haring in blokjes en meng met elkaar. Voeg er de fijngesneden peterselie aan toe en breng op smaak met rode wijnazijn, zout en peper.
Dresseer de bietensalade onder in de gebakken brunchpot en verdeel er de gerookte zalm en een lekkere lepel cottage cheese over.
Garneer met de haringkaviaar, enkele blokjes rode biet en wat peterselie.