Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Warm de pitabroden op volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze open.
Schil de wortels en schaaf of snijd de helft in lange sliertjes.
Snijd de rest in stukjes, zet op in een pan met water en kook volledig gaar.
Snijd de koriander fijn, meng met de geschaafde wortel en voeg de rozijnen toe. Breng op smaak met zout, peper en de helft van het limoensap en -rasp.
Giet de gekookte wortel af, schep in de blender en draai tot een gladde crème met een scheut olijfolie, de rest van het limoensap en -rasp en kruid met zout en peper.
Schep voor de dukkah alle ingrediënten op een bakplaat en rooster 10 minuten in de voorverwarmde oven van 175 °C. Laat iets afkoelen en vijzel grof.
Bak de halloumi op de BBQ.
Smeer een laagje wortelcrème in de pitabroodjes, verdeel er de wortelsalade over en beleg met de gebakken kaas.