Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng voor de lamskebab het gehakt met de fijngesneden koriander, het komijnpoeder, de gesnipperde ui en de citroenrasp en kruid stevig met zout en peper.
Vorm er lange, platte ‘burgers’ van en prik deze aan een stokje.
Grill het vlees in een eetlepel olijfolie om en om tot het net gaar is en houd warm.
Warm de pitabroden kort op in de voorverwarmde oven van 175 °C. Snijd ze na het bakken in de lengte open.
Meng de Turkse yoghurt met de knoflook, de munt, de platte peterselie en kruid met zout en peper.
Schep een flinke lepel van de yoghurt in een pitabroodje, leg er 2 spiesjes kebab op en top met een lepel van de gekruide yoghurt.
Garneer rijkelijk met granaatappelpitjes en eventueel wat platte peterselie en munt.