Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de sushirijst gaar. Breng op smaak met de sesamolie, rijstazijn en wat zout. Laat afkoelen en schep af en toe om.
Breng de worteljullienne op smaak met rijstazijn en wat zout. Meng goed en laat 15 minuten staan zodat de wortel iets zachter wordt.
Rol de rijst in norivellen als sushi-maki en vul ze ruim met reepjes omelet, spinazie (zie recept Bibimbap, stap 4), ingelegde daikon en bulgogi (zie recept Banchan, stap 10).
Serveer met de Sesame Soysauce en ingelegde daikon.