Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Groene avocadoyoghurt: Maak de avocado’s schoon, verwijder de pit en draai het vruchtvlees glad in de blender met de Griekse yoghurt.
Rode bietenyoghurt: Draai een klein beetje yoghurt met de rode biet en de frambozen tot een gladde massa. Meng met de rest van de Griekse yoghurt.
Oranje wortelyoghurt: Kook de bospeen gaar in het sinaasappelsap met de honing. Laat de bospeentjes afkoelen en draai ze in de blender glad met de helft van de yoghurt. Roer voorzichtig de rest van de yoghurt en eventueel een beetje afgekoeld kookvocht door.