Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
De fruitpuree vormt de basis van de slush. Toch heb je ijsklontjes nodig om het een mooie slush te laten worden. Als je de ijsklontjes maakt op basis van geparfumeerd 'water' krijgt het geheel een nog rijkere smaak.
Verwarm het water met de specerijen en eventueel wat zoetstof en laat dit 10 minuten trekken, zodat het de smaak goed opneemt.
Koel terug, passeer door een zeef of kaasdoek en verfris met het citroensap. Vries het water in tot ijsblokjes.
Doe de puree (in dit recept is Boiron kiwipuree gebruikt) met de zelfgemaakte ijsblokjes in de blender (met icecrushfunctie of een powerblender) en draai het tot een slush puppy.
Ingrediënten
500 g ijskoude fruit of groentepuree (Boiron Freres)
4 dl water
sap van ½ citroen
specerijen, kruiden of smaakmakers naar eigen inzicht