Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de kimchi fijn en meng in een kom met het kimchivocht, zout, de suiker, bloem, eieren en lente-ui. Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.
Bak de pannenkoek 25 minuten in een oven van 180°C. Smeer na 15 minuten de bovenkant in met een eetlepel olie en zet de laatste 10 minuten de ovengrill erbij aan voor een bruine bovenkant. Of gebruik een salamander (na 20 minuten garen).
Snijd het groen van de overige 2 lente-uien in stukjes van 5 centimeter. Halveer ze over de lengte en snij in julienne. Leg 15 minuten in ijskoud water zodat ze krullen. Giet af en meng in een kom met de erwten-aspergekiemen en rode peper. Breng de salade op smaak met de sesamolie, rijstazijn, suiker en wat zout.
Snijd de kimchipannenkoek in stukken en serveer met de salade.