Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe voor de meringue het water met 135 gram kristalsuiker in een steelpan en kook tot 121 °C.
Start, als de temperatuur 115 °C is, met het kloppen van het eiwit in de keukenmachine. Voeg een klein beetje kristalsuiker toe aan het eiwit, zodat het stevig opklopt.
Giet druppelsgewijs de gloeiendhete siroop op het kloppende eiwit en blijf kloppen tot de massa lauwwarm is.
Spatel er voorzichtig de geraspte kokos door en smeer dun uit op een bakmatje.
Droog het eiwit in de oven van 55 °C gedurende minimaal 4 uur. Eventueel kun je het ook drogen in een droogkastje.
Hak de kokosnoten doormidden.
ang het vocht uit de kokosnoot op schraap er enkele mooie plakken kokos uit.
Meng de geslagen room, de kokosmelk en de geraspte kokos.
Giet er een mooie laag van in de gehalveerde kokosnoten.
Maak de mango en de ananas schoon en snijd in niet te kleine blokjes.
Verdeel het fruit over de kokosnoten, lepel er de kokoscrème bij en garneer met geschaafde kokos, stukken meringue en het vruchtvlees van de passievruchten.