Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het rundvlees in repen en breng met de bouillon, ui, knoflook en sojasaus tegen de kook. Laat 1 uur zachtjes trekken. Zeef de bouillon en houd het vlees apart. Snijd dit in flinterdunne reepjes.
Bak een lichte omelet van het ei en een snuf zout. Rol op en snijd in rolletjes.
Breng de bouillon aan de kook en voeg de wontons toe. Kook ze circa 1 minuut mee tot het deeg zacht is.
Schep de soep in kommen en serveer met de rundvleesreepjes en omelet erin.
Snijd 5 cm van het norivel in fijne julienne en strooi over de soep. Top vlak voor serveren af met de lente-ui.
Ingrediënten
300 g runderstoofvlees
1½ liter lichte runderbouillon
1 ui, in parten
5 tenen knoflook, gekneusd
1 el sojasaus
250 g shrimp wontons (verpakking 500 g, diepvries, visafdeling)