Meat Lovers Potato

Meat Lovers Potato
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Leg de gepofte zoete aardappels in een ovenschaal en warm ze door en door gedurende ongeveer 20 minuten. Eventueel kunnen de gepofte aardappels (en ook de gehaktballetjes) worden opgewarmd in de magnetron, zie hiervoor de verpakking.
  3. Verwarm de gehaktballetjes in de saus in een steelpan op een laag pitje.
  4. Snijd de gepofte aardappels aan de bovenkant open, schep het kruim wat los en schep er de gehaktballetjes met de saus in.

Ingrediënten

  • 4 stuks gepofte aardappel (Smeding) (Art. nr. 173104)
  • 320 gram gehaktballetjes in tomatensaus (Art. nr. 056349)
  • 4 flinke eetl. zure room
  • 4 theel. O’Life pesto
  • 2 theel. geroosterde pepita’s (pompoenpitten)
  • pecorino kaas

Publicatie datum: 15 februari 2018