Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de gepofte zoete aardappels in een ovenschaal en warm ze door en door gedurende ongeveer 20 minuten. Eventueel kunnen de gepofte aardappels worden opgewarmd in de magnetron, zie hiervoor de verpakking.
Verwarm de witte bonen in tomatensaus in een steelpan op een laag pitje.
Warm de streaky bacon nog even op en laat krokant worden in de voorverwarmde oven.
Bak in een druppeltje zonnebloemolie de chipolataworstjes goudbruin en gaar en bak in een anti-kleefpan uitsmijters van de kwarteleitjes.
Snijd de gepofte aardappels aan de bovenkant open, schep het kruim wat los en schep er de witte bonen in tomatensaus in.
Steek er de streaky bacon en de worstjes bij en leg er een kwarteleitje op. Garneer met de verse peterselie.
Ingrediënten
4 stuks gepofte aardappel (Smeding) (Art. nr. 173104)