Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schaaf de rode en de witte kool op de mandoline zo dun mogelijk. Meng er de yoghurt en het komijnzaad door en kruid met zout en peper. Laat minimaal een half uur marineren.
Verwarm de oven voor op 165°C.
Leg de gepofte zoete aardappels in een ovenschaal en warm ze door en door gedurende ongeveer 20 minuten. Eventueel kunnen de gepofte aardappels worden opgewarmd in de magnetron, zie hiervoor de verpakking.
Rooster de pulled pork in een droge anti-kleefpan tot het goed warm is en er krokante stukjes beginnen te ontstaan.
Snijd de gepofte aardappels aan de bovenkant open, schep het kruim wat los en schep er de koolsalade in.
Verdeel er de pulled pork over, schenk er de barbecuesaus over en garneer met gehalveerde Amsterdamse uitjes en de gebakken Chinese uitjes. Linken naar recept op sligro.nl/recepten
Ingrediënten
4 stuks gepofte aardappel (Smeding) (Art. nr. 173104)