Pulled Pork Potato

Pulled Pork Potato
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schaaf de rode en de witte kool op de mandoline zo dun mogelijk. Meng er de yoghurt en het komijnzaad door en kruid met zout en peper. Laat minimaal een half uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 165°C.
  3. Leg de gepofte zoete aardappels in een ovenschaal en warm ze door en door gedurende ongeveer 20 minuten. Eventueel kunnen de gepofte aardappels worden opgewarmd in de magnetron, zie hiervoor de verpakking.
  4. Rooster de pulled pork in een droge anti-kleefpan tot het goed warm is en er krokante stukjes beginnen te ontstaan.
  5. Snijd de gepofte aardappels aan de bovenkant open, schep het kruim wat los en schep er de koolsalade in.
  6. Verdeel er de pulled pork over, schenk er de barbecuesaus over en garneer met gehalveerde Amsterdamse uitjes en de gebakken Chinese uitjes. Linken naar recept op sligro.nl/recepten

Ingrediënten

  • 4 stuks gepofte aardappel (Smeding) (Art. nr. 173104)
  • 320 gram pulled pork
  • 1/8 witte kool
  • 1/8 rode kool
  • 4 eetl. yoghurt
  • 1 theel. komijnzaad
  • 4 eetl. barbecuesaus
  • 8 Amsterdamse uitjes
  • 2 theel. gebakken Chinese uitjes

Publicatie datum: 15 februari 2018