Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 180graden en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng de azijn met het water en de suiker aan de kook, kruid met zout en versgemalen peper en neem van het vuur.
Marineer de uiringen en de plakjes chioggia biet apart van elkaar in het zoetzuur en laat even doortrekken in de koelkastuks
Kook de eieren 8 minuten, laat schrikken en pel ze. Haal het eiwit en de dooier los van elkaar en wrijf beide apart door een bolzeefje.
Snijd de gekookte biet in niet te dunne plakjes en maak lichtjes aan met een beetje van het zoetzuur.
Snijd de broodjes doormidden, beleg met geplukte blaadjes kropsla en verdeel er de plakjes rode biet over.
Pluk de warmgerookte zalm, verdeel over de rode biet en lepel er de remouladesaus op. Schep er de “eiermimosa” over en verdeel er de uiringen en de zoetzure chioggia biet over.
Leg er tenslotte de bovenste helft van het broodje op.