Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de bospeen in schuine stukken van ongeveer 2 centimeter.
Leg de wortels en de kikkererwten op de bakplaat, bestrooi met gemalen komijn, zout en olijfolie en bak dit ongeveer 30 minuten in de oven totdat de wortels zacht zijn en de kikkererwten knapperig.
Meng voor de dressing de yoghurt, tahin en citroensap naar smaak tot een gladde saus en breng op smaak met zout. Als de dressing te dik is, voeg dan wat koud water toe om de juiste dikte te bereiken.
Meng de nog lauwwarme wortels en kikkererwten in een kom met de muntblaadjes, granaatappelpitjes en de tahin-yoghurtdressing.
Bestrooi de salade met de geroosterde hazelnoten en dien meteen op.