Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng voor de espuma de yoghurt met de kokossiroop en de slagroom, roer goed door en giet in een slagroomspuit.
Draai er 1 slagroompatroon op en zet koud weg.
Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd in vieren. Ris de besjes van de takjes.
Schep een bolletje van het ijs onder in een hoorntje en verdeel er het verse fruit over.
Serveer je hoorntjes uit en spuit er aan tafel de espuma over.
Voor de kletskoppen
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Meng alle ingrediënten met elkaar en laat minimaal 1-2 uur rusten in de koelkastuks
Leg een bakmatje op een bakplaat en vorm bolletjes ter grootte van een knikker van het beslag.
Leg de bolletjes op het bakmatje en bak deze goudbruin in de voorverwarmde oven.
Neem de plaat uit de oven, laat de klketskoppen heel licht afkoelen en steek ze dan met een paletmesje van het bakmatje. Ze dienen nèt stevig te zijn, maar nog wel buigbaar.
Vorm de kletskoppen stuk voor stuk tot hoorntjes door ze bijvoorbeeld om een hoornpen of om een konische vorm te vouwen.
Worden de andere kletskoppen tussendoor te stevig, plaats de bakplaat dan nog even terug in de oven.