Sushi van banaan met kokos, marsepein en pistachenoten

Sushi van banaan met kokos, marsepein en pistachenoten
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de lobbige room met de helft van de geraspte kokos.
  2. Pel de bananen.
  3. Rol de marsepein dun uit tot een rechthoekige plak en smeer dun in met de kokosroom.
  4. Leg er de banaan op en rol het geheel zo strak mogelijk op.
  5. Smeer de buitenkant van het marsepein lichtjes in met de kokossiroop en bestrooi met de geraspte kokos en de gehakte pistachenoten.
  6. Snijd in mooie plakjes en serveer met eetstokjes als échte sushi.

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 1 dl lobbige room
  • 4 el kokosschaafsel
  • 150 g witte marsepein
  • 2 el gehakte pistachenoten
  • 1 el Monin kokossiroop

Publicatie datum: 15 februari 2018