Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pak de zoete aardappels per stuk in met aluminium folie en pof ze, afhankelijk van de dikte ongeveer 50 minuten tot 1 uur in de voorverwarmede oven. Prik er met een mesje in om te testen of ze gaar zijn.
Verwarm de groentecurry in een steelpan op een laag pitje.
Rooster de kikkererwten in een heel klein beetje olijfolie tot ze mooi goudbruin zijn, voeg het gerookte paprikapoeder toe en kruid eventueel met peper en zout.
Snijd de gepofte aardappels aan de bovenkant open, schep het kruim wat los en schep er de groentecurry in.
Lepel er de Hoemoes en de crème fraiche op en verdeel er de kikkererwten over.
Garneer met blaadjes koriander en het geroosterde sesamzaad.