Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de kersen met de siroop in een steelpannetje.
Schep het onderin hoge ijsglazen en schep er de bollen ijs op.
Schep er nog een beetje kersen op en laat nu de glazen “omvallen” op de waaiers (op een groot bord of kunststof placemat).
Spuit er nog een beetje slagroom op en garneer met licht gebroken kletskoppen.
Tip Serveer dit op een groot bord of plank. Of laat letterlijk het glas rustig omvallen op tafel waarbij je het aan tafel de laatste handeling legt. Je kunt hier een gladde kunststof placemat voor gebruiken.