Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Mix alle ingrediënten voor de flensjes met een staafmixer tot een dun beslag. Bak hiervan 10 dunne flensjes van 20 cm doorsnee.
Klop de mascarpone los met de suiker, kleurstof en limoenschil.
Leg een ruim stuk vershoudfolie op een bord en stapel de flensjes op elkaar met steeds een laagje mascarponecrème ertussen. Sluit af met een flensje. Wikkel de stapel strak in en vries in voor 4 uur.
Smelt de witte chocolade en giet het over de stapel flensjes. Laat opstijven.
Snijd de zijkanten van de flensjes af zodat er een vierkant ontstaat (de afgesneden zijkanten gebruik je niet). Snijd het vierkant vervolgens in 9 kleinere vierkantjes. Zeef er algenpoeder over en snijd diagonaal doormidden. Serveer elk stapeltje crêpes met een stukje bladgoud erop.