Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de room met de suiker en het algenpoeder tegen de kook aan. Klop goed zodat het poeder oplostuks Los de gelatine op en giet in 4 vormpjes van 75 cl.
Laat afkoelen en vervolgens opstijven in de koeling. Stort de puddinkjes uit de vorm.
Meng voor de meloenkaviaar het meloensap en het natriumalginaat met de staafmixer. Ontlucht in een vacuummachine of laat een nacht staan. Voeg kleurstof toe tot de gewenste kleur. Los het calciumchloride op in het water. Zuig een beetje meloensap op met een injectiespuit en druppel het in het calciumwater. Schep de meloenbolletjes die nu ontstaan met een gaatjeslepel uit het water en dompel ze in een bakje met schoon water. Bewaar ze niet te lang, anders worden de bolletjes massief en verliezen ze hun kleur.
Verwarm de room met de witte chocolade net lang genoeg tot de chocolade smelt.
Leg de puddinkjes in het midden van 4 diepe borden. Lepel de saus eromheen. Verdeel ¾ van de meloenkaviaar over de puddinkjes en lepel de rest door de saus. Breek de kletskoppen in stukken en garneer hiermee de rand van de borden.