Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap eruit. Maak de taartvulling door de avocado te pureren met de mascarpone, algenpoeder, limoenschil, 1 el limoensap en kristalsuiker.
Snijd de zijkanten van de appel. Snijd in flinterdunne plakjes met de snijmachine.
Schep de vulling in bolvorm met een ijslepel op de taartbodems. Bedek de vulling met een waaier van appelschijfjes.
Maak gelei van de appelsap, gelatine en algenpoeder. Laat afkoelen tot de gelatine begint te hangen en kwast de appel er mee in. Laat opstijven.
Meng voor de saus de slagroom met het algenpoeder en maak er cirkels mee op de borden. Leg de taartjes in de cirkels en druppel er avocado-olie omheen. Garneer met blaadjes Atsina Cress.