Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de botjes van de lamsracks goed schoon tot aan het ronde stuk vlees. Bestrooi de racks met zout en versgemalen peper en braad aan. Doe over in de oven op 150°C en gaar naar een kerntemperatuur van 50°C.
Maal de bieslook, peterselie en panko in een koffiemolentje tot een fijn poeder. Smeer de buitenkant van de lamsracks in met een beetje mosterd en zeef het poeder erover. Plaats nog een paar minuten terug in de oven.
Week de morieljes 15 minuten in 100 ml lauw water. Hak er een paar fijn.
Snijd voor de ratatouille de koolrabi, courgette en groene paprika in 5 mm brunoise. Hak de haricots verts in ringetjes van gelijke grootte. Fruit de haricots aan in olijfolie en blus af met een beetje fond. Laat een paar minuten sudderen en voeg dan de rest van de groenten en fijngehakte morieljes toe. Gaar alles even door.
Blancheer de tuinbonen en dubbeldop ze. Kook de morieljes in met het weekvocht en de rest van de fond.
Snijd de racks los van elkaar en leg de karbonaadjes rond het groentetimbaaltje. Lepel de saus eromheen. Leg de tuinbonen en morieljes in de saus.
Snijd de oesterblaadjes in fijne julienne. Maak er kleine bergjes van op de groentetimbaaltjes.