Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de garnalen, edamame en koriander. Week de rijstvellen kort in lauw water tot ze slap zijn. Leg ze op een schone theedoek en vul ze met wat glasnoedels en een eetlepel van het garnalenmengsel. Vouw dicht en rol ze op tot dunne loempia’s van circa 10 cm lengte.
Pureer de wasabi met de slagroom tot een dikke lichtgroene crème. Doe over in een spuitzak.
Blancheer de zeebanaan kort in kokend water en spoel koud af.
Snijd de rode biet met een mandoline of snijmachine in flinterdunne, doorzichtige plakjes.
Leg één springroll op een paar plakjes rode biet. Snijd een tweede loempia doormidden en zet rechtop naast de eerste springroll. Spuit de wasabicrème ernaast in een dunne lijn. Leg er aan de andere kant een takje zeebanaan naastuks Garneer met blaadjes Shiso Purple.